Herresko til bryllup - Rieker

Kan du holde varmen i sommerhuset?

Efteråret har rusket de seneste dage, og selv om der loves 16-19 grader og høj sol i weekenden, må vi nok erkende at efteråret og vinteren er på vej. Med efterår og vinter kommer også udfordringen med opvarmningen af sommerhuset. Kan du leve med lave varmegrader og risiko for fugt, eller accepterer du en høj elregning i dit sommerhus?

Med en varmepumpe behøver du hverken leve med kulde eller høje elregninger! En varmepumpe giver dig nemlig 3-5 gange så meget varme pr. forbrugt kWh som dine elradiatorer gør.

Så uanset om du skal holde poolen i et poolsommerhus eller blot rummene i at almindeligt sommerhus varme, så vil en varmepumpe altid være en god investering.

Er du på jagt efter en luft/luft varmepumpe til sommerhusets rum eller en poolvarmepumpe til den indendørs pool i dit poolsommerhus? Så tag et kig forbi Dansk Sommerhus Teknik som udover varmepumperne, også har andre innovative løsninger til energibesparelser og øvrigt drift af dit udlejnings sommerhus.

Blandt de innovative løsninger finder du blandt andet det helt nye feriehuskontrol som giver dig det fulde overblik over forbruget af el og vand i dit sommerhus, så du nemt kan kontrollere at du får den rigtige afregning for hver enkelt booking. Du får også mulighed for at modtage alarmer, hvis noget er usædvanligt (højt strømforbrug, højt vandforbrug, lav temperatur, o.l.).Poolvarmepumpe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herresko til bryllup - Rieker