Hej verden!

Mit første indlæg

Så prøver jeg at kaste mig ud i blogger verdenen.

Jeg har gennem de seneste mange år, skrevet en del tekster til hjemmesider, og sociale medier, og har nu også fået lyst til, at prøve at kaste mig ud i dette nye univers. Jeg har ikke helt besluttet mig for, hvilket emne der skal være det gennemgående her på bloggen, så måske bliver det en god blanding fra min hverdag, som både er præget af freelance og frivilligt arbejde.

Min største passion ligger nok livredningsområdet, hvor livredderprøver til bassin og åbent vand fylder en del, men også opgaver med livredningstjeneste og undervisning i livredning for børn, står højt på dagsordenen. Passionen for livredning er opbygget over en lang årrække med undervisning af børn og unge i svømning i Snejbjerg Svømmeklub i Herning.

Et nært beslægtet område til livredningen, er arbejdet med genoplivningskurser, hvor jeg dels fungerer som frivillig instruktør på Hjerteforeningens hjerteredderkurser – gratis intro til genoplivning på 30 minutter, og dels arbejder med uddannelsen af nye instruktører.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej verden!